Bruidsverzorging

Bruidsvisagie

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen in uw leven, en uiteraard wilt u dan stralen. Een bruidsmake-up moet goed blijven zitten, mooi zijn in het daglicht en perfect zitten voor op de foto’s. Een goede bruidsmake-up zetten, vergt dus de nodige kennis en ervaring.

Proefsessie

Allereerst plannen we een proefsessie in, waarin we al uw wensen en ideeën uitgebreid bespreken. We gaan alles uitproberen totdat u geheel tevreden bent en u krijgt een persoonlijk make-up advies. Vanzelfsprekend staan uw wensen centraal en bepaalt u wat de uiteindelijke look gaat worden.

Touch-up

Eindelijk is het zover, u gaat trouwen. ’S Ochtends komen we bij u aan huis om u helemaal klaar te maken voor een van de mooiste dagen in uw leven. Wilt u liever op naar een van onze locaties komen? Dat kan ook! Als u in de avond een andere look wilt is dit geen enkel probleem. Wanneer gewenst, komen wij ’s avonds naar u toe om uw make-up en haar bij te werken.

Gasten, familieleden en/of bruidsmeisjes

Zijn er gasten, familieleden en/of bruidsmeisjes die ook een stralende make-up en een prachtig kapsel verdienen? Tijdens de proefsessie kunnen we dit helemaal bespreken. Wij hebben een team van visagisten om in te kunnen zetten.

De kosten van een bruidspakket zijn volledig afhankelijk van uw wensen, daarom mag u altijd vrijblijvend contact opnemen voor een prijsindicatie of extra informatie

8P6C7036-bewerkt IMG_1715 (1)