Workshops

Onze special opgezette visagie workshop is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje en/of een vriendinnendag.

Close-up PearlOok voor een gezonde interesse in make-up en uiterlijke verzorging is dit een geschikte manier om er nu eens eindelijk achter te komen, hoe je nu het beste met make-up op je eigen gezicht kan werken, zonder een te dikke laag make-up op je gelaat te hebben. De zogenaamde “plamuur”laag. Het meest leer je door het zelf te doen. Dit is altijd onder begeleiding van minimaal een professionele visagist(e) en een visagist(e) in opleiding. De visagie workshops worden op afspraak gegeven in den Haag en Breda. Wij komen ook op locatie indien gewenst.

Tijdens deze 3 uur durende visagie workshop leer je uitgebreid hoe je jezelf zo mooi mogelijk kan opmaken. Ieder onderdeel wordt uitgebreid besproken en gedemonstreerd, zodat iedereen vervolgens de make-up op zich zelf kan uitproberen. Er worden voor- en nafoto’s gemaakt. Deze worden digitaal nagestuurd, zodat alles thuis nog een keer goed bekeken kan worden. Ook beschikt de deelneemster na de workshop visagie meteen over een paar mooie digitale foto’s van zichzelf. Tijdens de workshop wordt er gebruik gemaakt van de door ons beschikbaar gestelde make-up (het professionele make-upmerk “Make-up Studio”. Uiteraard mag er eigen make-up meegenomen worden, zodat eventuele onduidelijkheden naar voren gebracht kunnen worden.
Wij vergeten de gezelligheid, een hapje en drankje niet. Ook bieden Den Haag en Breda de mogelijkheid om de visagie workshop gezellig af te sluiten d.m.v. een bezoek aan de binnenstad van den Haag (en/of Scheveningen) of Breda . Zowel Den Haag als Breda heeft een bruisende binnenstad en onze school zit daar ongeveer 10 min. vandaan. Altijd en overal wat te doen!

De eerst volgende datum van een workshop waar men zich voor in kan schrijven is:

01-04-2016 (Breda, 19u-22u) en 02-04-2016 (Den Haag, 13u-16u)

Inhoud van de leuke en leerzame visagieworkshop:

-Kleur- en materiaalgebruik
-Oneffenheden/ schaduwen camoufleren
-Wenkbrauwvormen
-Rouge/ gezichtsvormen
-Oogvormen en -technieken
-Lippen/ kleuren en -vormen

Meld je hier aan voor een workshop:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Datum workshop

Opmerkingen